Yhteistyö

Moi,
Yhteistyökumppanihaku yhteen Suomen suurimmista e-urheiluliigoista on nyt auki.


Pappaliiga on yli kolmekymppisille suunnattu e-urheiluliiga, jonka taustalla toimii voittoa tavoittelematon Pappaliiga Ry, sekä joukko vapaaehtoisia.


Ensimmäisellä kaudella vuonna 2020 liigassamme oli 8 joukkuetta CS:GO:n parissa, toisella kaudella jo 40 joukkuetta.


Pappaliiga on kasvanut kolmessa vuodessa kahdeksan CS:GO joukkueen liigasta, yli 300 joukkueen ja viiden eri pelin liigaksi.

Mikä ihmeen Pappaliiga?

Kaikentasoisille aikuisille rentoa ja kilpailullista toimintaa tarjoava, vuonna 2021 perustettu Pappaliiga Ry (3218266-2) on yli 2800 jäsenellään yksi Suomen merkittävimpiä e-urheilutoimijoita.


Pappaliigan toiminta perustuu kaveriporukoiden väliseen puulaaki-henkiseen kilpailuun kaikilla osaamis- ja taitotasoilla peleissä:


Counter-Strike 2, PUBG Battlegrounds, Valorant, Apex Legends sekä Rocket League


Pappaliigan pelivalikoima elää e-urheilumaailman trendien ja pelien kysynnän mukaan.


Pelaajamme ovat pääsääntöisesti perheellisiä aikuisia, joilla pääsyy pelaamiseen on hauskanpito.


Pappaliigassa pelataan vuosittain kaksi kautta, kevät- ja syyskausi.


Seitsemäs kausi alkaa eri pelien parissa elokuussa 2023 ja kausi kestää joulukuun puoleen väliin saakka.

Miksi ryhtyä Pappaliigan kumppaniksi?

  • Pappaliigan kilpailuissa ja Discord-yhteisöpalvelun keskustelufoorumilla toimintaan osallistuu aktiivisesti yli 2800 henkilöä.
  • Ottelulähetyksemme keräsivät kevätkaudella 2023 110 000 live-katselukertaa, noin 20 000 yksittäistä henkilöä ja katsottuja minuutteja huikeat 1,35 miljoonaa. Toiminnassamme on myös henkilöitä, jotka eivät pelaa liigassa.
  • Pelaajat ja otteluiden katsojat edustavat kuluttajaryhmää, joka on yli 30-vuotias, kiinnostunut peleistä, pelaamisesta ja elektroniikasta, sekä kuluttaa kohtuullisesti rahaa harrastuksiinsa ja kodin ulkopuolelle. Suurin osa pelaajista edustaa tällä hetkellä miehiä.
  • Suuri osa peleistä suoratoistetaan ja selostetaan Pappaliigan aktiivien toimesta.
  • Pappaliiga toimii yhteisönä myös erilaisissa live-tapahtumissa.

Mitä tarjoamme yhteistyökumppaneillemme?

Otteluista toteutetaan selostetut livelähetykset suosituimpaan e-urheilun suoratoistopalveluun twitch.tv:hen seitsemälle eri kanavallemme (PappaliigaCS1, PappaliigaCS2, PappaliigaPUBG1, PappaliigaPUBG2, PappaliigaVALORANT, PappaliigaRL ja PappaliigaAPEX).

Suurin osa pelien tallenteista tulee näkyviin myös YouTube-kanavallamme.

Yhteistyökumppanimme näkyvät monipuolisesti ottelulähetyksissä, niin pelin aikana, lähetysten kommenttiosiossa kuin lähetysten mainostauoilla. Kauden alkaessa jollain kanavistamme on päivittäin lähetys käynnissä.

Yhteistyökumppanit ovat näkyvästi esillä myös verkkosivuillamme: www.pappaliiga.fi

Pappaliigan sosiaalisen median kanavat (Facebook, Instagram, Twitter), saadaan hyödynnettyä erilaisten mielenkiintoisten ja ajankohtaisten kampanjoiden esiin tuomiseen ja yhteistyökumppaneiden on mahdollista olla esillä myös Pappaliigan omalla, yli 2800 jäsentä, sisältävällä keskustelufoorumilla Discordissa.

Miten tukea Pappaliigaa?

Haemme yhteistyökumppania mukaan kehittämään yhtä Suomen suurimmista e-urheiluyhteisöistä.

Pappaliiga tarjoaa monia erilaisia mahdollisuuksia yhteistyökumppaneille.


Pääyhteistyökumppani pääsee nauttimaan täydestä näkyvyyspaketista, mutta mukaan pääsee myös kevyemmällä yhteistyöpaketilla, jolloin luodaan kumppanin tarpeiden mukaisesti yksilöllinen näkyvyyskokonaisuus.


Rahallisen panostuksen lisäksi on mahdollista tehdä sopimus liigaa, yhdistystä tai sen pelaajia tukevista hyödykkeistä ja tuotteista.


Edellisillä kausillamme yhteistyökumppaneitamme ovat olleet mm. Cutrin, Diileri.com, Nelipyörä, Natural Born Disc Golfers, Mwebstore, Jimm´s, Mainio Print, Valco, Nocco ja Barebells.

Mikäli kiinnostuit yhteistyöstä Pappaliigan kanssa, olethan rohkeasti yhteydessä! Löydämme varmasti sopivan tavan luoda yhteistyötä juuri Teidän kanssanne.


Ota yhteyttä: markkinointi@pappaliiga.fi

© Pappaliiga Ry 2024 | Rekisteri- ja tietosuojaseloste