PUBG-kausi päätökseensä

Pappaliigan toinen PUBG kausi tuli päätökseen ja loppujen lopuksi molemmissa sarjoissa ennakkosuosikit piti pintansa. Mestaruussarjassa näytti pitkään siltä, että 69Kusettjat69 eivät saa peliä rullaamaan haluamallansa tavalla ja taas vastaavasti Rahkahousut suorastaan dominoihti alkukautta. Kuitenkin puolin välin jälkeen Kusettajat sai pelin uomiin ja sen jälkeen olikin tasasta suorittamista ja kauden päätteeksi nappasivat mestaruuden itselleen. Mestaruussarjan kolme parasta joukkuetta olivat 69Kusettajat69, Rahkahousut ja Slowmath. Mestaruussarjasta ensi kaudelle 1.Divariin tippui Nakkipiilo, AlcantaraBots ja Snipun-Kärki. Onnea ja menestystä heille ensi kaudelle.

1.Divarissa voittajaa Late Boomersia lukuunottamatta käytiin todella tasaista vääntöä, josta kertoo se että joukkueet sijoilla 2-8 päätyivät 34 pisteen sisälle. Late Boomers oikeastaan leikitteli itsensä Mestaruussarjaan ensi kaudelle ja heidän perässään seuraavat kaksi paikkaa nappasivat Setämiehet sekä OikeenMallikasGambiitti. Onnittelut koko kolmikolle ja onnea Mestaruussarjaan.

Nyt vietetään parin kuukauden tauko ja 3.kausi alkaa helmikuun alkupuolella. Toivottavasti saadaan mahdollisimman moni jatkamaan ja uusia tulokkaita mukaan. Hyvää ja rauhauisaa joulun odotusta kaikille Pappaliigalaisille.

© Pappaliiga Ry 2024 | Rekisteri- ja tietosuojaseloste