Sponsoriksi?

Miksi sponssata Pappaliigaa?

  • Liiga tavoittaa varovaisestikin arvioiden yli 1000 innokasta pelaamisesta kiinnostunutta aikuista. Tällä hetkellä mukaan ilmoittautuneita joukkueita 89, joissa kussakin on 5-10 pelaajaa. Striimejä katsoo lähetyshetkellä tyypillisesti 30-100 katsojaa per ottelu.
  • Pelaajat ja katsojat edustavat hyvää kuluttajaryhmää: Yli 30-vuotiaita peleistä ja pelaamisesta kiinnostuneita aikuisia, jotka kuluttavat harrastuksiinsa kohtuullisesti rahaa. Suurin osa pelaajista on miehiä ja he harrastavat miesten juttuja: pelaamista, kuntoilua, autoja, remppaamista ja vaipan vaihtoa.
  • Suuri osa peleistä streamataan ja castataan vapaaehtoisvoimin.

Mitä tarjoamme sponsoreille?

Sponsoreiden logot ovat esillä liigan verkkosivuilla ja striimien pelikuvassa. Lisäksi striimien alussa ja erätaukojen aikana on mahdollista esittää sponsoreiden videoklippejä.

Myös erilaiset räätälöidyt ratkaisut, kuten pelaajille ja katsojille suunnatut kampanjat ja Pappaliigan somekanavien käyttäminen mainontaan ovat mahdollisia.

Mitä haluamme sponsoreilta?

Haemme lähinnä liigan pelaajille tuotepalkintoja. Pienet ja isot tuotelahjoitukset otetaan lämmöllä vastaan ja exposure suhteutetaan panoksen mukaan. Aikaisemmin sponsorit ovat tarjonneet tuotepaketteja (pelituoleja, näppäimistöjä, hiiriä, elämyspalkintoja, pokaaleja, jne). Kesällä 2021 liigasta tuli rekisteröity yhdistys ja nyt myös rahallista tukea on mahdollista ottaa vastaan.

Edellisillä kausilla Pappaliigaa ovat sponsoroineet esimerkiksi Cutrin, Diileri.com, Nelipyörä, Natural Born Disc Golfers, Mwebstore ja Mainio Print.

© Pappaliiga Ry 2023 | Rekisteri- ja tietosuojaseloste