Sponsoriksi?

Keitä Me olemme?

Liigan nimi on Pappaliiga, sitä pyörittää Pappaliiga RY ja toiminta perustuu eri kaveriporukoiden ideaan pelailla Counter Strikeä (CS: GO), Player Unknown’s Battlegroundsia (PUBG), Valorantia, Apex Legendsiä ja Rocket Leaguea kilpailullisesti kaikilla osaamistasoilla. Laajennamme pelivalikoimaamme kysynnän ja osallistujien mukaisesti.

Pelaajat ovat perheellisiä aikuisia, joilla pääsyy pelailuun on hauskanpito.

Liiga aloittaa jo kuudennen CS: GO kauden helmikuussa 2023 ja se kestää kolme kuukautta, huipentuen toukokuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävään LAN-tapahtumaan ensimmäistä kertaa.

Miksi sponssata Pappaliigaa?

  • Liiga tavoittaa varovaisestikin arvioiden yli 2000 innokasta pelaamisesta kiinnostunutta aikuista. Tällä hetkellä mukaan ilmoittautuneita joukkueita CS:GO:ssa 170, joissa kussakin on 5–10 pelaajaa. Striimejä on viimeisen kolmen kuukauden aikana katsonut liki 19 000 henkilöä ja lähemmäksi 55 000 live-katselukertaa. Katsottuja minuutteja on lähemmäksi 600 000!
  • Pelaajat ja katsojat edustavat hyvää kuluttajaryhmää: Yli  30 v peleistä ja pelaamisesta kiinnostuneita aikuisia, jotka kuluttavat harrastuksiinsa kohtuullisesti rahaa. Suurin osa pelaajista on miehiä ja he harrastavat miesten juttuja: Pelaamista, kuntoilua, autoja, remppaamista ja vaipan vaihtoa.
  • Suuri osa peleistä streamataan ja castataan vapaaehtoisvoimin.

Mitä tarjoamme sponsoreille?

Pelejä striimataan ja sponsoreiden logot näkyvät pelikuvassa ja liigan verkkosivuilla. Erätauoilla ja ennen peliä voimme pyörittää sponsoreiden videoklippejä. Tarpeen mukaan tätä voisi kehittää esim. kampanjoiden jakeluun pelaajille ja katsojille tai mainontaan voisi käyttää meidän somekanaviamme.

Mitä haluamme sponsoreilta?

Haemme lähinnä liigan pelaajille tuotepalkintoja. Pienet ja isot tuotelahjoitukset otetaan lämmöllä vastaan ja exposure suhteutetaan panoksen mukaan. Aikaisemmin sponsorit ovat tarjonneet tuotepaketteja (pelituoleja, näppäimistöjä, hiiriä, elämyspalkintoja, pokaaleja, jne).

Kesällä 2021 liigasta tuli rekisteröity yhdistys ja nyt myös rahallista tukea on mahdollista ottaa vastaan.

Edellisellä kaudella sponsoreina oli esim. Cutrin, Diileri.com, Nelipyörä, Natural Born Disc Golfers, Mwebstore, Jimm´s ja Mainio Print.

Jos asia kiinnostaa, niin tässä olisi tarjolla ostokykyiseen kuluttajaryhmään kohtuullinen näkyvyys pienillä kustannuksilla.

Voit laittaa sähköpostia: markkinointi@pappaliiga.fi

© Pappaliiga Ry 2023 | Rekisteri- ja tietosuojaseloste