PlayerUnknown’s Battlegrounds

Pappaliigan PUBG-kausia pelataan kahdesti vuodessa; kevätkausi ja syyskausi. Seuraava PUBG kausi (Season 5) alkaa Keväällä 2023 ja se kestää n. kolme kuukautta. Viime kaudella oli mukana 45 joukkuetta ja toivotaan, että enemmän pelaajia uskaltautuu pelikentille. Kolmeen eri divariin mahtuu kaikentasoisia pelaajia ja lisäämällä pelaajia saadaan aikaiseksi entistä paremmat divarijaot.

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2023

Haku PUBG kevätkaudelle 2023 on alkanut! Muistakaa ilmoittautua mahdollisimman pian niin saamme järjestettyä turnauksen mahdollisimman hyvin pelaajamäärään nähden.

Haku päättyy 5.2.2023 ja turnaus pelataan 15.3 & 16.3 – 31.5 & 1.6.2023. Hupipelejä järjestetään mahdollisuuksien mukaan ennen varsinaisen turnauksen alkamista joten seuratkaa Pappaliigan Pubg-discord kanavia. Huomioithan, että kaikilla joukkueen pelaajilla tulee olla voimassaoleva Pappaliiga Ry:n jäsenyys kauden alkaessa. Pelaajien tulee täyttää 30v tämän vuoden aikana. Jäsenyys oikeuttaa pelaamaan kaikissa Pappaliiga Ry:n järjestämissä peleissä ja turnauksissa, normaalit ilmoittautumisrajoitukset huomioiden. Kun joukkueenne on hyväksytty sarjaan, saatte ilmoitettuun sähköpostiin ohjeet jäseneksi liittymisestä. Seuratkaa myös Pappaliigan discordia sekä muita sometilejä. Linkit löytyy sivuston alalaidasta!

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

HUOM! Luethan huolellisesti lomakkeen täyttöohjeen sekä pelin säännöt ennen ilmoittautumista!

© Pappaliiga Ry 2023 | Rekisteri- ja tietosuojaseloste